knjizara.com
Riznica najboljih kolača

Svjetlana Stanisavljević, Milena Margetić, Violeta Margetić (autor)

Riznica najboljih kolača
1100 din
U korpu

Moja ljubav prema kuhinji verovatno je počela mojim motanjem oko mame i željom da joj pomognem. Tu je uvek bilo toplo, prepuno mirisa, a najviše me oduševljavao miris domaćeg hleba koji se osetio po celoj kući. Kako sam rasla moja ljubav je krenula u smeru KOLAČA.
U početku sam ih sa puno žara i ponosa ispisivala u jednu "posebnu" beležnicu, ali sam vremenom napunila 3 rokovnika i još i danas kada probam neki novi fini kolač kod prijateljica prvo pitanje mi je: "Imaš li recept?"Nisam od onih osoba koje ljubomorno čuvaju recepte samo za sebe, već ih rado delim sa drugim sladokuscima.
Ideja o ovo

j knjizi nekako se rodila spontano i više u šali pri jednom razgovoru sa Violetom i Svjetlanom ali, kada vam jednom "buba" uđe u uho, ni snovi vam ne daju mira. Dogovorile smo se da izdvojimo naše najbolje recepte, pažljivo ispišemo uputstva za rad i stavimo ih u "Riznicu najboljih kolača"
Dok ćete listati ovu knjigu i probavati svoje kulinarske sposobnosti jedino što Vam treba je dobra volja, malo strpljenja i prijatelji ili prijateljice koje ćete ugodno iznenaditi uz kafu ili čašu piva. I verujte pohvale neće izostati, a nama će to biti najveće zadovoljstvo.
Puno slatkih trenutaka žele Vam:
Svjetlana Stanisavljević, Violeta Margetić i Milena Margetić

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslastice
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Poljoprivredni list:Partenon; 2. izdanje, 2006; Tvrd povez; latinica; 26 cm; 159 str.; 86-85121-03-5;