knjizara.com
Putovanje heroja : spiritualni put otkrivanja sebe

Stiven Giligan, Robert Dilts (autor)

Putovanje heroja : spiritualni put otkrivanja sebe
1650 din
U korpu

Autori, Stiven Giligan i Robert Dilts su vodeći stručnjaci u oblasti neurolingvističkog programiranja (NLP), jednog od najpoznatijih svetskih komunikacijskih modela koji nam pomaže da bolje priđemo ljudima, pravilno postavimo ciljeve i menjamo neželjena ponašanja. Knjiga pruža idealan format za osobe koje žele da istražuju nove dimenzije ličnosti, i koje su uverene „da u životu mora da postoji mnogo više od ovoga“, jer su autori razvili dubok, integrisan i evolutivni model na osnovu najznačajnijih pristupa i širokog spektra alata koje pruža NLP.
Knjiga je pisan

a u obliku transkripta četvorodnevne radionice koju su autori održali u Barseloni a na temu putovanja heroja. Naime, polazna ideja je da je svaki život potencijalno „putovanje heroja“ čija suština staje u nekoliko pitanja: Kako da živite smislen život? Šta je najdublji oblik života? Kako da transformišete vaše sputavajuća uverenja i navike, izlečite emocionalne rane i fizičke simptome, poboljšate sliku o sebi i izgradite samopoštovanje? Iskustva učesnika su autentična i dinamična, a autori ih prenose sa mnogo istančanog humora, saosećanja i mudrosti.
Stiven Giligan i Robert Dilts su među osnivačima NLP Univerziteta u Santa Kruzu i razvili su brojne načine primene NLP u zdravstvu, liderstvu i obrazovanju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihološki aspekt
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Psihopolis institut; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 293 str.; 978-86-6423-080-3;