knjizara.com
Psihološki aspekt savremene srpske organizacije
trendovi, problemi i rešenja

Dragana Mitrić Aćimović, Jasmina Knežević (autor)

Psihološki aspekt savremene srpske organizacije
2112 din
U korpu

Motiv za pisanje knjige bila je, pre svega, naša želja i profesionalna obaveza da saznanja do kojih smo došle tokom dugogodišnjeg naučnog rada i prakse predstavimo opštoj i stručnoj javnosti u Srbiji, i time ukažemo na probleme i mogućnosti sa kojima se susreću srpske organizacije.
Knjiga istražuje na koji način promene ekonomskog, socijalnog i tehnološkog karaktera utiču na promene koncepta rada, načina funkcionisanja organizacije i ponašanje zaposlenih. Smatramo da nje

nu posebnu vrednost čine rezultati domaćih istraživanja koji su sakupljeni i interpretirani na jednom mestu, kako bi se dobila što realnija slika o tome kakva je i kako funkcioniše savremena organizacija u Srbiji.
Knjiga je, dakle, namenjena rukovodiocima svih nivoa, a pre svih menadžerima ljudskih resursa, profesionalcima i praktičarima koji se bave organizacijom i radom, studentima psihologije, menadžmenta, ekonomije; naučnicima zaintresovanim za obrađene teme i svima koje interesuje psihološki ugao gledanja na stanje u našim organizacijama.
Jasmina Knežević
Dragana Mitrić Aćimović


Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Centar za primenjenu psihologiju; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 171 str.; 978-86-89377-27-9;