knjizara.com
Prvi za lovu

Dženet Ivanovič (autor)

Prvi za lovu
rasprodato

Stefani Plam ostaje bez posla, bez novca, kola joj zaplenjuju da bi naplatili dugove. Pa kome da se vredna devojka obrati kad postane gusto? Odlazi kod Vinija, profesionalnog agenta za kaucije. Stefani veruje da je to sasvim fini posao, ako ga dobiješ - jurnjava za odbeglim robijašima i to za 10.000 dolara po glavi. Stoga ulazi u igru.
Njen prvi zadatak: privesti Džoa Morelija, bivšeg policajca u bekstvu od optužbe za prvostepeno ubistvo. Tu je još i uvrnuti bivši šampion u boksu, koji je prati, kao i njena gadna navika da prvo kaže hop, a onda skoči! Ako se Stefani pod hitno ne izvešti, prvi leš u njenoj karijeri mogao bi da bude upravo njen!
"Pi

san britko, dosetljivo i u brzom ritmu."
USA Today
"Nailazi hučeći, kao talas svežine... Klizi kao hladno piće iz velike čaše."
The Washington Post
"Kao prvo, ovako zabavni i samouvereni romani retko se sreću; oštrouman i nepristojan dijalog takode je neuobičajen. Junakinja s petljom koju ovde upoznajemo jeste Stefani Plam iz Trentona u Nju Džerziju; bivši nakupac, sada bez posla, bez kola, bez nameštaja. Ali zato ima hrčka, poremećenu babu, brižne roditelje i nekoliko pari biciklističkih šortseva... Kakav divan džumbus."
Publishers Weekly
Najbolja knjiga na listi Publishers Weekly
Nominacija za nagradu "EDGAR"
Jedini pisac čijih je svih sedam romana među 30 najprodavanijih trilera godine.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2005; latinica; 13 x 20 cm; 236 str.; 86-7436-405-5;