knjizara.com
Prevara

Džunijus Podrug, Harold Robins (autor)

Prevara
rasprodato

Medison Dupre je stručnjak za umetnine i nastoji da izgradi uspešnu karijeru u Njujorku. Kada se jednog dana začuje kucanje na njenim vratima, momak koji isporučuje hranu iz obližnjeg tajlandskog restorana doneće joj nešto potpuno neočekivano – dragoceni artefakt iz drevnih hramova u Kambodži. Pre nego što Medison stigne da utvrdi vrednost predmeta, momak nestaje bez traga, a ona se upušta u nezaboravnu avanturu koja će je odvesti sve do Hong Konga i Pnom Pena – ozloglašene prestonice greha na Dalekom istoku.
Pod prismotro

m policije i osumnjičena za krađu umetnine neprocenjive vrednosti koja se obrela kod nje, Medison je prinuđena da otkrije rešenje zagonetke i nadmudri pljačkaše drevnog hrama, za koje je ubistvo samo deo igre. U pomoć će joj priteći kršni Rus, u čijem zagrljaju će pronaći sigurnost ali i neslućena zadovoljstva, kao i princ iz Kambodže, koji će joj otkriti tajne zavođenja i erotike kakve čak ni slobodoumna Medison nije mogla da zamisli.
Međutim, koliko daleko je Medison spremna da ide i kakve žrtve je spremna da podnese kako bi sačuvala ne samo dragocene umetnine, već i sopstveni život?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Alnari; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 358 str.; 978-86-7710-831-1;