knjizara.com
Prelepa pakost

Rebeka Džejms (autor)

Prelepa pakost
rasprodato

Katherine Petterson mlada je i povučena tinejdžerica koja u sebi skriva duboko zakopanu obiteljsku tragediju. Nakon strašnoga događaja ona odlazi u novi grad i započinje život u kojem pokušava ostati što je više moguće neprimijećena. No, pronalazi ono čemu se najmanje nadala – najbolju prijateljicu. Alice je najpopularnija djevojka u školi, prelijepa, društvena, zavodljiva plavuša. Njezino je oduševljenje zarazno, ponašanje nepredvidljivo, iskrenost katkada uznemirujuća, ali jednostavno joj je nemoguće odoljeti. Alice pomaže Katheri

ne da se oslobodi i ponovno postane tinejdžerica koja voli izlaske i druženja, koja je vesela i neopterećena i napokon živi svoj novi život. Ali i Alice skriva svoje tajne, tajne toliko mračne da ih Katherine ne može ni naslutiti. I dok ona napokon uživa u svome životu, Alice je spremna uništiti ga.
Prelijepa, pakosna izuzetno je uzbudljiv, emotivan i dirljiv psihološki triler koji od prvih stranica čitatelja uvlači u neprekinutu mrežu uznemirujućih tajni koje vode do fatalnog finala. Otvorene rane prošlosti, autodestruktivni narcizam, iscjeljujuće mladenačke ljubavi, tinejdžerska trudnoća, silovanje, neki su od motiva koje autorica istražuje u romanu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Australijska književnost na engleskom jeziku
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: VBZ; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 204 str.; 978-86-7998-276-6;