knjizara.com
Pregovarač

Frederik Forsajt (autor)

Pregovarač
rasprodato

Kidnapovanje mladog coveka koji je džogirao na sporednom putu u Oksfordširu tek je prvi brutalan korak u bezocnom planu da se predsednik Sjedinjenih Americkih Država primora da odstupi s te dužnosti.
Kako se stvar dalje odvija, on ce bivati psihicki i emotivno uništavan. Samo jedan covek može to da zaustavi ? Kvin. On je pregovarac, i radi to najbolje na svetu. Od njega ce tražiti da ugovori cenu života nevinog coveka. Ono što njegov inace težak zadatak cini još mnogo težim jeste to što je nesvestan cinjenice da ta ucena nikad nije ni bila pravi cilj onih koji su otmicu organizovali.
Pregovara

c razvija pricu zadržavajuci vam dah svojim uzbudljivim, neocekivanim preokretima i minucioznim detaljima o atmosferi, ljudima i organizacijama inace nevidljivim, koji su prepoznatljivo obeležje pripovedanja Frederika Forsajta. To je prica o jednom pomalo opasnom vremenu, kada su krize bile dublje, svetovi medusobno dalji, a ljudski likovi, i s ove i s one strane dobra i zla, cinilo se mocniji i upecatljiviji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Mladinska knjiga; 2009; latinica; 20 cm; 521 str.; 978-86-7928-123-4;