knjizara.com
Poslednji don

Mario Puzo (autor)

Poslednji don
1189 din
Stara cena: 1399 din
U korpu

Maestralna saga o poslednjoj velikoj američkoj mafijaškoj porodici i njenom moćnom uticaju.
Poslednji don predstavlja Marija Puza u najboljem svetlu, pružajući čitaocima jedinstveno uzbuđenje u najvećem romanu o Mafiji posle Kuma.
Domeniko Klerikucio, mudar i nemilosrdan starac, odlučan je u nameri da se njegovi potomci skrase u zakonitim poslovima, ali njegova zamisao biva dovedena u pitanje kada tajne iz porodične prošlosti razbuktaju okrutan rat između dva srodnika.
U ovoj i

zuzetno uzbudljivoj priči Puzo nam predstavlja podjednako pokvarene svetove mafije, filmske industrije i kazina, u kojima prelepim glumicama i nemilosrdnim plaćenim ubicama vladaju požuda i nasilje, u kojima su prevrtljivi producenti i pohlepni vlasnici studija opijeni od moći, a podmitljivi policajci i kockari igraju opasne igre izdaje, i sve ih kontroliše jedan čovek.„Puzo u najboljoj formi.“– Time„Majstorski napisano... Holivud, Las Vegas i Mafija u jedinstvenom romanu.“– Los Angeles Times„Zadivljujuća priča sa likovima koji se pamte... Puzo je vrstan pripovedač sa neponovljivim darom za detalje koji primoravaju čitaoca da okreće stranicu za stranicom.“– USA Today

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Mafija
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 544 str.; 978-86-521-4753-3;