knjizara.com
Pogodi ko sam

Džejms Ozvald (autor)

Pogodi ko sam
rasprodato

Dok se smrt i nasilje nadvijaju nad gradom u kojem zemaljski zakoni ne važe, detektiv Maklejn moraće da zakorači u neobjašnjivu misteriju. Jedino ako prihvati neverovatnu činjenicu da je drevno zlo pušteno na slobodu, biće u stanju da ga zaustavi.
Edinburška policija opravdano će biti zadovoljna kada za manje od dvadeset četiri časa bude pronađen ubica uglednog gradskog biznismena – počinilac je presudio sam sebi i tako ih poštedeo istrage i suđenja. Međutim, monstruozni čin koji se odigrao nad sličnom žrtvom nekoliko dana kasnije, baciće potpuno novo svetlo na slučaj.
Detektiv Entoni Mak

lejn počinje da sumnja u povezanost između ovih ubistava, samoubistava počinilaca i ritualnog ubistva devojke pronađene u podrumu jedne stare vile. Ista imena isplivala su na površinu, klupko se polako odmotava, ali on ne može da pronađe niti koje ih povezuju. Dok sve dublje zalazi u mračan splet okolnosti i dokaza, doći će na prag samog rešenja, ali će se tu i zaustaviti. Da li je moguće da neko neobjašnjivo zlo hara njegovim gradom, i ako je zaista tako, kako će uspeti da mu stane na put?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 294 str.; 978-86-10-00947-7;