knjizara.com
Panišer 7
Ćelija

grupa autora (autor)

Panišer 7
2990 din
U korpu

Darkwood vam predstavlja sedmu knjigu definitivne verzije Panišera iz pera čuvenog scenariste Garta Enisa. Ovaj tom zaokružuje njegov angažman na MAX serijalu, a završnica je krvava i spektakularna! Čitaoci će zajedno sa Frenkom proći kroz košmarne užase američke ruralne zabiti, a zatim će imati priliku da se nađu u koži prestupnika i osete kako je to kada vas progoni Panišer. Poslednje tri kratke priče Garta Enisa donose uvid u Frenkovo detinjstvo, njegov odlazak u zatvor, te njegovo tumaranje u post-apokaliptičnoj pustoši, poslednji osvetnički čin i definitivni… KRAJ!

A do tog kraja

smo stigli zajedno, dragi čitaoci, zahvaljujući poverenju koje ste nam ukazali. Kao mali znak pažnje, a i zahvalnosti, cena ove završne knjige će u periodu 20.04.2023 – 04.05.2023. biti drastično manja nego što to nepopularni troškovi papira i štampe nameću. Cena od 1.990 rsd važiće ekskluzivno u Darkvudu, Južnom Darkvudu i Severnom Darkvudu!!! Nakon toga će ona iznositi 2.390 dinara, dok će u knjižarama biti 2.990 dinara.

Serijal je završen, ali priče o Panišeru nisu. U budućnosti vas očekuje još pažljivo odabranih naslova koje potpisuje Gart Enis, a kojima se ova saga dodatno razgranava.


Ostali naslovi iz oblasti:

Izdavač: Darkwood; 2023; Tvrd povez; latinica; 260 mm; 296 str.;