knjizara.com
Oštrica

Džilijen Flin (autor)

Oštrica
rasprodato

"Reci da je ovo fantastican debitantski roman bilo bi zaista slabo...
Jezio sam se poslednjih tridesetak strana ali nisam mogao da prestanem da ih okrecem. Kada sam ugasio svetlo prica je ostala u mojoj glavi sisteci i uvijajuci se, kao zmija u kavezu. Neverovatno opako delo ostro napisano i potkrepljeno jos ostrijim zapazanjem."
STIVEN KING

Prica o problematicnoj proslosti novinarke Kamil Priker izgleda kao auto-karta. Osvezena nakon kratkog boravka u psihijatrijskoj klinici vraca se u redakciju u kojoj radi. Prica koju dobija vraca je u njen rodni grad.

Napustivsi grad pre osam godina Kamil jedva da je progovorila sa svojom neuroticnom, hipohondricnom majkom i polu sestrom Amom koju jedva poznaje: prelepom trinaestogodisnjakinjom koja na uvrnut nacin privlaci paznju grada. Boravak u porodicnoj kuci vraca Kamil sve traume koje je, uporno, pokusavala da zaboravi. Dok istrazuje ubistvo devojcica Kamil pocinje da se poistovecuje sa njima - i to previse. Obuzeta sopstvenim demonima morace da se suoci sa onim sto joj se desilo godinama unazad ukoliko zeli da prezivi ovaj povratak kuci.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Imprimatur Publishing; 2007; Broširani povez; latinica; 21 cm; 260 str.; 978-86-85999-07-9;