knjizara.com
Obećaj mi večnost

Marija Milojević (autor)

Obećaj mi večnost
953 din
Stara cena: 1122 din
U korpu

Roman Obećaj mi večnost stavlja u središte priče Anitu Mur, prelepu mladu devojku, ujedno i jednu od najpoznatijih modnih kreatora svog vremena. Ona ima najbolju drugaricu Lidiju, mamu i brata i psa Lea, koga obožava.
Ima i očuha, koji je veže za svirepu noć u kojoj je pre dvadeset godina izgubila detinjstvo. Anita je sa samo pet godina silovana od strane svog biološkog oca i sada, dvadeset godina kasnije, i dalje se suočava sa posledicama.
Ona beži od ljudi, veza i ne ume da umanji strah koji zavlada njom svaki put kada bi joj se neki muškarac približio. Njen život promeniće iz korena mlad i uspešan pisac, Nemanja Oroz. On dolazi na Kr

f, u hotel odmah do gostionice Anitinih roditelja, radi odmora i u želji da zaboravi na skorašnji razvod.
Kada ih splet nesrećnih misterioznih događaja spoji i kada shvate da su i njihovi životi u opasnosti, postaju nezamenljivi jedno drugome. Anita po prvi put dopušta jednom muškarcu da joj se približi, a Nemanja shvata da nisu sve žene okrutne i hladne kao njegova bivša žena Ana.
Ovo je uzbudljiva priča o poverenju, ljubavi i njenoj moći da i najveće strahove odnese u zaborav.
* * *
„Ljubav oplemenjuje sadašnjost, osnažuje nas za budućnost, a Marija Milojević nam je u svojoj knjizi objasnila koliko pravi susret dvoje ljudi ume da bude lek i za sve ono što nas je bolelo u pro­šlosti… jer najviše što nekome možemo da obećamo jeste večnost!”
Iva Štrljić, glumica i spisateljica

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: PortaLibris; 2020; Broširani povez; latinica; 21 cm; 415 str.; 978-86-7818-526-7;