knjizara.com
Iskrena prevara

Marija Milojević (autor)

Iskrena prevara
645 din
Stara cena: 759 din
U korpu

Džordžija je bila zemlja čuda, kojom se s istoka širio miris Atlantskog okeana. Tu titulu dobila je vekovima unazad, kada je, prema legendi, siromašni dečak po imenu Džordž poželeo želju dovoljno jako da se ona na kraju i ostvari.
Za Ališu Roj, mladu spisateljicu, Helen je bilo najlepše mesto na čitavom svetu u kome bi mogla da provede božićne praznike, ali nije ni slutila da će se to i ostvariti. Omiljena američka autorka Kejt Dijaz odlučila je da joj objavi roman i pozvala ju je da boravi u njenoj vili u Helenu.
Ališa je još m

anje pomišljala na to da će tamo postati deo predivne porodice Dijaz, prijatelj meštanima tog bajkovitog grada i nešto više od prijatelja Kejtinom sinu Mejsonu, koji je svojim izgledom nezamislivo podsećao na Ališinog pokojnog muža.
Iako će joj Helen pružiti magiju za kojom je toliko čeznula, postaviće je u centar misterioznih napada i čudnih okolnosti uperenih u nju i čitavu porodicu Dijaz. Pokrenuće pitanje smrti njenog muža i otkriti mračne detalje o njegovoj vezi sa svetom kriminala, zbog čega će i sama biti u opasnosti…
* * *
„Roman Marije Milojević inspirisan je misterioznom pričom, koja se vezuje za Džordžiju i njen glavni grad Helen, bajkovito mesto sa šarenim kućicama, kaldrmom, poljem vetrenjača i čudesnom šumom. Inspirisana legendom koja se vezuje za Džordžovu šumu Marija je ispisala triler u kojem će čitalac uživati i zapitati se koliko se život svakog od nas sastoji od slučajnosti. Marija nam dinamično opisuje misterije iz sveta kriminala, tajne iz pro­šlosti, osvete i ideju da osećaj zajedništva može jedino da spasi nečiji život.
Ovo je priča koja će vam obezbediti uživanje u uzbudljivoj čitalačkoj avanturi kroz jednu savršeno osmišljenu prevaru, ali i učiniti da osetite toplinu doma, značaj porodice i konačno moć velike ljubavi.”
Vesna Dedić, novinarka i književnica

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: PortaLibris; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 320 str.; 978-86-7818-700-1;