knjizara.com
Normativi i standardi rada u građevinarstvu ELEKTROINSTALACIJE (knj. 5)

Radoslav Mijatović (autor)

Normativi i standardi rada u građevinarstvu ELEKTROINSTALACIJE (knj. 5)
rasprodato

Izdavačka kuća "Građevinska knjiga" osnovana je 1948. godine i u toku svog postojanja od skoro šest decenija predstavlja prvog među jednakim izdavačima po pitanju stručne literature (građevina, arhitektura, elektrotehnika, hidrotehnika, leksikografija i dr.).Izdavanjem tehničkih propisa, normativa i standarda u šest knjiga koje su obuhvatile oblast građevine – od visokogradnje, zanatsko završnih radova, elektroinstalacija, instalacija i niskogradnje stvorili smo robnu marku.
Iz neopho

dne potrebe da se proizvodni procesi mogu planski regulisati i kontrolisati u tehnološkim celinama i fazama, kao i potrebe da se stvori zajednički "jezik" svih učesnika u proizvodnom procesu, kako unutar izvođačkih organizacija, tako i sa projektantskim organizacijama i investitorima, nastala je ova knjiga koja teži da u realnim okvirima tekuće radove u elektroinstalaterskim radovima standardizuje i normira.
Ova zbirka normativa električnih instalacija namenjena je široj primeni. Ona se može koristiti kako za klasičnu, tako i za elektronsku – računarsku obradu podataka.
Na preko 400 strana, u formatu A4, u tvdom povezu, nalaze se informacije o normativima utroška vremena i materijala za električne instalacije, jake struje, slabe struje, gromobranske instalacije, razvodna postrojenja i uređaje.
.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Električne instalacije
Ostali naslovi iz oblasti: Građevinarstvo

Izdavač: Građevinska knjiga; 6. izdanje, 2009; Broširani povez; latinica; 31 cm; 475 str.; 86-395-0463-6;