Nikom ni reči (Dragulji Lagune) - TP

Harlan Koben (autor)

Nikom ni reči (Dragulji Lagune) - TP

764 din

Stara cena: 899 din

U korpu

Za Dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u poslednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Bleda mesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je video u životu.
Svi mu govore da je vreme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda. Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da veruje u nemoguće - da je negde, nekako, Elizabet ipak živa.
Bek je upozoren da ne govori nikom ni reči. Tako i postupa.

Zbog toga on izbegava ljude kojima najviše veruje i upušta se u potragu za nejasnim likom čije mu poruke pružaju očajničku nadu. Ali, neko mu je već za petama. Bek se kreće prema srcu mračne i smrtonosne tajne - a neko namerava da ga zaustavi pre nego što tamo stigne.

"Ne sećam se kada sam poslednji put osećao takvu žurbu da završim čitanje jednog romana. A u poslednjih 30 stranica, pa, videćete. Pokušajte da čitate NIKOM NI REČI tako polako da možete da uživate u Kobenovom stilu. Biće teško. Ali pokušajte."
- St. Petersburg Times
-NIKOM NI REČI počinje potresnom scenom od koje će vam možda krenuti suze, a onda vas povuče na uzbudljivo putovanje na kojem ćete neprestano pogadati i okretati stranice što brže možete, u gotovo očajničkoj želji da saznate šta se dalje desilo.
- Denver Post
"Veoma uzbudljiv, brzog ritma, veličanstven pripovedački stil."
- Publishing News
"Već nakon petnaest strana knjige Koben vas uvlači. Nakon toga ne usporava ritam. Ako vam za ovu knjigu bude trebalo više od dva dana da je pročitate, budite sigurni da previše radite."
- Detroit News
"Očaravajući, originalan i napet triler, uzbudljiv, pametan i jedinstven."
- Los Angeles Times

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2014; Tvrd povez; latinica; 20 cm; 356 str.; 978-86-521-1427-6;