knjizara.com
Nešto pozajmljeno

Emili Gifin (autor)

Nešto pozajmljeno
rasprodato

Roman koji je potvrdio komentar "dolazak novog svežeg glasa u žensku literaturu" i istovremeno postao bestseler.
U svojoj brzoj prozi koja razoružava i osvaja čitaoca načinom na koji rešava kompleksna moralna pitanja i dileme, strastveno ali i vrlo jasnih pogleda, Emili Gifin vešto prikazuje komplikacije i humor koji se pojavljuju u prijateljstvu, izdaji,karijeri i ljubavi. "Nešto pozajmljeno" je dobro napisan roman sa komičnom notom koji istovremeno poseduje i retku emotivnu dubinu,žive dijaloge i priču koja pleni , bez suvišnih detalja.
Romani

koji su sledili – "Nešto plavo", "Otporna na bebe" i " Voli onog s kim si" potvrdili su ostvareni uspeh zauzevši vodeća mesta (od 20. - 2 ) na "Njujork Tajmsovoj" bestseler listi.

" "Nešto pozajmljeno" je dobitna kombinacija,poseduje retku emotivnu dubinu.U ovom romanu,Rejčel,dobra devojka koja se stalno žrtvuje,šokira samu sebe upuštajući se u vezu sa verenikom svoje najbolje drugarice.Ovaj prvi izlet u slobodu oslobađa čitav lanac reakcija,koji će inspirisati patološki dobre devojke celog sveta da zadaju prave udarce zbog sebe i svog dobra."Valeri Frenkel,autor romana "Slučajna devica"

"Ne morate da osećate požudu za momkom svoje najbolje drugarice da bi obožavale ovu knjigu(verujte mi na reč)... Pred vama je heroina za koju ćete se vezati,a knjigu nećete moći da ispustite iz ruku."
Lorin Vajsberger,autor romana "Đavo nosi Pradu"

"Emili Gifin donosi svežu ,novu reč u žensku literaturu. "Nešto Pozajmljeno"je vešto napisan roman sa komičnom notom i ubedljivom pričom o prijateljstvu."
Meg Kabot,autor romana "Momak iz komšiluka" i "Princezini dnevnici"

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Algoritam Media; 2011; Broširani povez; latinica; 19 cm; 367 str.; 978-86-6123-012-7;