knjizara.com
Naučite Swift 3

Jon Hoffman (autor)

Naučite Swift 3
1870 din
U korpu

Swift je definitivni jezik Apple razvoja danas. Vitalni je deo veštine svakog iOS i OS X programera, i pomaže im da izgrade najimpresivnije i popularne aplikacije na App Store-u – vrste aplikacija koje su važne za svakodnevnu upotrebu iPhone i iPad korisnika. U verziji 3.0, Swift tim je dodao nove funkcije za poboljšanje iskustva razvoja – olakšavajući dobijanje rezultata koje želite i koje kupci očekuju.
Pronaći ćete ključne funkcije Swifta 3 i brzo ćete naučiti kako da upotrebite najnovije ispravke u korist programiranja. Od Objective-C i

nteroperabilnosti sa ARC-om, do zaključaka i paralelnog rada, ovaj napredni vodič za Swift će razviti vašu stručnost i učitiniti je dobro utemeljenom u ovom važnom programskom jeziku.
Pružićemo vam detaljno znanje o nekim od najsavremenijih elemenata Swift programiranja uključujući ekstenzije protokola, rukovanje greškama, obrasce projektovanja i paralelni rad, i opisaćemo kako da ih upotrebite i primenite u svojim projektima. Videćete kako čak i najizazovniji obrasci projektovanja i tehnike programiranja mogu da se upotrebe za pisanje čistijeg koda i za izgradnju iOS i OS X aplikacija bolje performanse.
Do kraja ove knjige imaćete efektivne obrasce projektovanja i upoznaćete tehnike, što znači da ćete uskoro pisati bolje iOS and OS X aplikacije sa novim nivoom sofisticiranosti i kontrole.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Apple
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 392 str.; 978-86-7310-512-3;