knjizara.com
Najlepše mesto na svetu je ovde

Fransesk Miraljes, Kare Santos (autor)

Najlepše mesto na svetu je ovde
rasprodato

Iris, tridesetšestogišnja devojka skrhana zbog iznenadne smrti roditelja, jednog sumornog jutra nailazi na neobičan kafe koji se zove Najlepše mesto na svetu je ovde. Ne sluteći da će joj se od tog trenutka promeniti život i pogled na svet, ona ulazi u kafe gde upoznaje Luku, tajanstvenog Italijana u koga će se i zaljubiti. Svakog dana njih dvoje sede za šest različitih magičnih stolova i razgovaraju o životnim temama.
Međutim, sedmog dana Luka nestaje, a zajedno sa njim iščezava i misteriozni kafe. Na mestu gde je nekada bilo Najlepše mesto na svetu, Iris će pokušati da uđe u trag Lukinoj zagonetnoj prošlosti. Ali pravo iznenađen

je, koje će ovoj priči dati neverovatan obrt, tek sledi...
Ovaj inspirativni roman govori o malim stvarima koje su nam potrebne za sreću, a koje često ne primećujemo. O svakodnevnoj magiji koja može probuditi usnule emocije koje ranije nismo poznavali. O trenucima koje ne smemo propustiti, jer svaki sledeći može biti lepši od prethodnog, ako mu pružimo šansu. Ovo je knjiga koja nam daje smernice da otkrijemo čaroliju sopstvene duše.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Španska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Mono & Manjana; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 148 str.; 978-86-7804-704-6;