Najgora stvar koju učinih

Ursula Hegi (autor)

Najgora stvar koju učinih

660 din

U korpu

Priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju troje dece. Iako bliski od prvog dana još više se zbližavaju posle tragedije koja zadesi jednog od glavnih junaka knjige. Preko noći sazrevaju.
Izvanredni poznavalac ljudske duše i svih njenih mračnih kutaka, autorka ispreda divnu priču o životnim izborima i njihovim posledicama, o bolnim trenucima u životu i borbi i načinima da se oni prevaziđu... Ali, u svemu tome postoji lepota malih stvari svakodnevice, hrabrost i nada koje knjigu čine toplom, zanimljivom i divnom za čitanje.

„Najgora stvar koju učinih“ je predivna knjiga koja istražuje tajanstvene i večito promenljive granice ljubavi i žudnje.

Odlomci iz života glavnih ličnosti koji su obični i bolni, sjajni i puni duhova iz prošlosti naslikani su zapanjujućom lepotom, umetnički dopadljivo i pretočeni u dirljivu priču o prihvatanju, hrabrosti i promeni.
Kim Edvards, autorka knjige „Ćerka čuvara uspomena“

Ursula Hegi koja je uvek stručnjak da osvetli ljudsku prirodu, ostvarila je u ovom romanu kristalnu bistrinu jezerskih voda i žestinu bure na obalama mora. Njeni likovi moraju da preuzmu kormilo nad sopstvenim životima i tugama i strastima, a čitaoci će ih u tome pratiti suzdržanog daha i s nadom.
Suzan Strejt, autorka romana „Mesec pod naponom“

Neustrašivo istraživanje strasti vodi Ursulu Hegi na opasnu teritoriju, ali ona je najprefinjenija i najsnažnija autorka koja može da osvetli najtamnije sumnje ljudske duše i da nam pokaže kako i najjača ljubav može biti osenčena razdorom.
Šira Nojman autorka romana „Budna u mraku“

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Globosino; 2009; Broširani povez; ćirilica; 21 cm; 343 str.; 978-86-7900-036-1;