knjizara.com
Moć dečjeg uma - postanite genije na brzaka

Lana Izrael, Toni Buzan (autor)

Moć dečjeg uma - postanite genije na brzaka
rasprodato

Knjiga koja prezentira revolucionarni metod mapiranja uma na veoma interesantan i zabavan način prilagođen deci (bez obzira koliko godina imaju - od 7 do 107)! Ova knjiga ih na lak, zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja. Glavni moto knjige je:

Manje učenja, a bolje ocene!

Suviše dobro da bi bilo istinito?

Ne, suviše dobro i sasvim istinito!
Ova knjiga može vam uštedeti mnogo vremena. Na primer, tako što će vam u školi pomoći da na časovima mnogo efikasnije i kreativnije hvatate beleške. Kod kuće, uz po

moć metoda iz ove knjige, možete mnogo lakše, uz pravo uživanje, pripremati lekcije za usmeno odgovaranje. U knjizi ćete naći i konkretne savete kako da pišete bolje domaće i bolje pismene zadatke, i kako da na kraju srednje škole napravite vrhunski maturski rad. Osim toga steći ćete alate za efektnu analizu pesama, priča i romana koje obrađujete kroz lektiru. Na kraju krajeva, naučićete kako da pobedite tremu i da u svim školskim "situacijama" nastupate sigurno i spontano, i da primenom tehnika iz ove knjige znatno poboljšate ocene i uštedite mnogo vremena, koje možete iskoristiti onako kako želite.


Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija , , Popularna psihologija

Izdavač: Finesa; 1999; Broširani povez; latinica; 24 cm; 98 str.; 86-82683-05-9;