knjizara.com
Milena Ikonić
Milena Ikonić

Milena Ikonić rođena je 1960. godine u Valjevu. Uspešne žene, iako naizgled postoje u našem okruženju, teško je prepoznati. Do pravih se ne dolazi tako lako, jer one su obično uposlene mnogobrojnim aktivnostima, skrivene u odajama svojih strasti, pa se čini da i nisu svesne svog uspeha. Ono što će vas privući da upoznate Milenu je njena sposobnost i umetnost življenja i stvaranja.
Milena Ikonić je obrazovana, moderna i savremena žena sa diplomom farmaceutskog tehničara i diplomiranog tehnologa nemetala. Ponosna majka dvoje dece uspešno je kombinovala profesionalane obaveze, majčinske dužnosti, i potragu za čistom ljubavi. Svoja umtenička traganja otpočela je u ranoj mladosti, a tokom svog života ih je spojila sa uspomenama koje je vežu za bliske ljude oko sebe. Na njenu posebnu predanost slikarstvu uticale su i okolnosti u kojima je živela. Izgradila je likovnu osećajnost pa se tako četkica i pero uzajamno prepliću.
Učesnik je likovnih kolonija, a samostalne izložbe u Atini i Parizu donele su joj drugu nagradu. Živi i radi u Beogradu.

autor Milena Ikonić

1 naslova [prikazano 1-1]

Milena Ikonić

Broširani povez, Panpublik, 2014, ISBN: 978-86-84207-03-8, latinica
Ovo je knjiga pitka za čitanje, a opet teška. Kako se smenjuju periodi u knjizi tako se i različite emocije čitaoca nižu i ne ostavljaju ga ...
Rasprodato