Mikal Hem

Mikal Hem

MIKAL HEM rođen je u Oslu, u Norveškoj, 1973. godine. Studirao je prirodne nauke i filozofiju na Univerzitetu u Oslu. Radi kao novinar i politički komentator za novine Dagbladet i Verdens Gang, kao i za NRC, norvešku državnu televiziju, i nedeljnik Ny Tid.
U središtu njegovih interesovanja su međunarodna politika i međunarodni odnosi. Mnogo je putovao po svetu i proveo je mnogo vremena u Africi i zemljama nekadašnjeg Sovjetskog Saveza. U jednom periodu svog detinjstva živeo je sa porodicom u Zimbabveu, u vreme diktature Roberta Mugabea. Njegova prva knjiga pod naslovom Želite li da postanete diktator objavljena je u Norveškoj 2012. godine, i predstavlja satirični profesionalni vodič za ambiciozne autokrate. Prevedena je na danski, turski, mađarski, nemački i srpski jezik. Uskoro će biti objavljena izdanja na engleskom, švedskom i hrvatskom jeziku.

autor Mikal Hem

1 naslova [prikazano 1-1]

Želite li da postanete diktator

Mikal Hem

Broširani povez, Zavet, 2014, ISBN: 978-86-7034-101-2, latinica
Ko nije sanjao o tome da vlada svojom zemljom? Vaš san mogao bi postati stvarnost mnogo lakše nego što možete i da zamislite. Vodič za početnike ...

U korpu 770 din