knjizara.com
Microsoft Office Word 2007 kao od šale

Hajdi Stil (autor)

Microsoft Office Word 2007 kao od šale
rasprodato

Kod kuće ili na poslu verovatno već koristite Microsoft Office Word 2007 ili razmišljate o tome da počnete da ga koristite. Učenje kako se koristi Word ne treba da bude zastrašujuć i dugotrajan proces. Ova knjiga destiliše i prezentira sva potrebna znanja kao žive vizuelne postupke. Ona podrazumeva da doživljavate Word kao alat za obavljanje posla i pruža vam sve informacije potrebne da Word savladate kao od šale.

Ciljna grupa
Svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene. Ovu knjigu mog

u da koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je Word dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da ga prilagode svojim potrebama. Svi oni koji žele da nauče najbrže, najjednostavnije tehnike za korišćenje Worda koje zaista mnogo pomažu..

Opis knjige
U knjizi Microsoft Office Word 2007 kao od šale ne daje samo suva objašnjenja kako program treba da radi, već objašnjava kako se Word zaista ponaša sa vaše tačke gledišta. Ova knjiga je istovremeno i priručnik i referenca. Ne morate da odvajate previše vremena za „proučavanje”. Možete odmah da primenite instrukcije iz ove knjige na sopstvene dokumente i da se bavite onom vežbom koja vam je u tom slučaju potrebna. Ovu knjigu možete koristiti bez obzira na to da li koristite Word 98, Windows Me ili Windows XP. Word je intuitivan i moćan program. Zato učenje i korišćenje Worda treba da bude zabavno, a ova knjiga upravo na taj način i postiže svoj cilj.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Word
Ostali naslovi iz oblasti: Obrada teksta

Izdavač: CET; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 196 str.; 978-86-7991-325-8;