knjizara.com
Obrada teksta : Word 2013

Milorad Marković (autor)

Obrada teksta : Word 2013
800 din
U korpu

Danas se kao uslov za većinu radnih mesta traži "poznavanje rada na računaru". Šta se tačno podrazumeva pod tim pojmom kada je u pitanju obrada teksta, saznaćete ako pročitate knjigu "ECDL 5.0 Modul 3: obrada teksta". Zahvaljujući ovom sistematičnom, razumljivom i konciznom priručniku, steći ćete nivo znanja potreban za polaganje ispita za Modul 3 međunarodno priznatog sertifikata ECDL.

U priručniku je opisana obrada teksta pomoću programa Microsoft Word 2013, instaliranim pod operativnim sistemom Microsoft Windows 8.1.

Po nast

avnom planu za ECDL Modul 3, od kandidata se traži da pokaže sposobnost korišćenja programa za obradu teksta na računaru. Kandidat treba da nauči da radi s dokumentima i sačuva ih u različitim verzijama, da formatira dokument i pripremi ga za distribuciju, te da kopira i premešta tekst unutar dokumenta i između dokumenata. Kandidat mora znati kako da u dokument umeće tabele, slike i crteže, kako da napravi cirkularno pismo i odštampa dokument.

Posebna prednost ovog priručnika je to što je pisan tačno prema nastavnom planu za ECDL Modul 3, kako bi se kandidati lakše pripremili za polaganje ispita za sertifikat ECDL.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Word
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Mikro knjiga; 2014; Broširani povez; latinica; 24 cm; 194 str.; 978-86-7555-401-1;