knjizara.com
Meg Vulicer
Meg Vulicer

Meg Vulicer potiče iz književničke porodice. Rođena je i odrasla u Njujorku, diplomirala je na univerzitetu Braun. Do sada je napisala desetak romana od kojih su neki i filmovani. U svojim knjigama Vulicerova istražuje nekonvencionalne porodnične odnose.

Za sebe kaže da je od onih pisaca koji su najsrećniji kad rade. Ima prilično haotične radne navike i ume da nedeljama ništa ne radi, a da zatim najednom postane strahovito produktivna i da je to drži dugo i okupira svo njeno vreme. Između tih faza mnogo čita uglavnom savremeni roman, što joj služi kao izvor energije koja joj je neophodna. Voli kad oseti uzbuđenje zbog pročitanog romana, a najbolji je podsećaju na to koliko književnost može da bude moćna.

Smatra sebe čovekom prošlosti jer su joj omiljena muzika Bitlsi, Peti Smit, Bob Dilan, dok su joj omiljeni filmovi "Alisa više ne živi ovde", "Krvava nedelja" i "Čarobnjak iz Oza".

Pored čitanja knjiga i gledanja filmova, najdraža razbibriga joj je "skrebl" i igra ga svakodnevno.

autor Meg Vulicer

1 naslova [prikazano 1-1]

Meg Vulicer

PortaLibris, 2006, ISBN: 86-7818-026-9, latinica
Pol i Roz Melou napisali su seksualni priručnik koji je postigao ogroman uspeh. Njihovo četvoro dece, između 6 i 15 godina starosti, zbog toga oseća ...
U korpu

262 din

Stara cena:309 din

Ušteda:47 din (15%)