knjizara.com
Meditacije za izlečenje vašeg života

Lujza L. Hej (autor)

Meditacije za izlečenje vašeg života
rasprodato

Ja sam jednostavno ljudsko biće koje poseduje neverovatno složen sistem uverenja. Učim kako da doprem do ljubavi koja se nalazi ispod površine svakog mog ličnog problema. Nežna sam prema sebi i strpljiva dok učim, razvijam se i menjam. Čini mi se da se život odvija mnogo lakše kad se pomirim sa sobom na unutrašnjem nivou.
U ovoj očaravajućoj kolekciji meditacija Lujza Hej nam pruža niz uvida obogaćenih ljubavlju, deleći svoju duboku životnu filozofiju o širokom spektru tema. Ove meditacije nas ohrabruju da se oslobodimo svojih strahova i ograničavajućih uverenja koje nam društvo nameće, te hrabro krenemo putem ličnog oslobođenja. Ono što se kroz različi

te teme naročito ističe jeste ljubav prema sebi – jer učenjem kako da volimo sebe učimo kako da prihvatimo i sve vlastite vrline i nedostatke. Autorka nastoji da nas podseti na to da je ljubav prema sebi ključna za sreću i ispunjenje.
Knjiga Meditacije za izlečenje vašeg života se ne mora čitati linearno, već se svaka stranica može posmatrati kao zasebna lekcija. Poruka koju čitalac odabere u određenom trenutku postaje savršena za njega, pružajući mu podršku, razumevanje i inspiraciju koja mu je potrebna upravo u tom trenutku. Lujza Hej pruža vodič ka unutrašnjem miru i samorazumevanju, ističući pritom snagu ljubavi i pozitivnih afirmacija u stvaranju ispunjenog života. Njeni uvidi obogaćuju telo, um i dušu, pružajući i praktično znanje koje se može primeniti u svakodnevnom životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihotehnika
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2016; Broširani povez; latinica; 17 cm; 268 str.; 978-86-7950-390-9;