knjizara.com
Manipulator

Jusi Adler-Olsen (autor)

Manipulator
rasprodato

Usred jutarnje dremke u podrumu policijskog štaba, Karl Merk dobija poziv od kolege sa Bornholma, najistočnijeg danskog ostrva. Na prvu loptu on odbija ovaj slučaj, ali nekoliko sati kasnije dobija zapanjujuće vesti i oseća da nema izbora nego da povede Sektor Q u tragičan i otkrije istinu o smrti prelepe srednjoškolke koja je pre sedamnaest godina nestala iz škole, a potom pronađena obešena o drvo.
Istraga će ih odvesti do čudnog kulta i njegovog harizmatičnog vođe, čoveka koji je neobično neodoljiv ženama. U lavirintu mist

erija i lažnih tragova, Karl – sa svojim toplim srcem, navikom da meša fraze, ludo vozi i vodi se intuicijom u detektivskom poslu – i njegovi asistenti Asad, Rose i novopridošli Gordon, nameravaju da zaustave ubicu i veštog manipulatora koji odbija da mu išta ili iko stane na put.
Bestseler autor čije su knjige prodate u milionima primeraka širom sveta, ovenčan mnogim prestižnim književnim nagradama – danski pisac Jusi Adler-Olsen ključna je figura skandinavskog trilera.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 376 str.;