knjizara.com
Ljubavna pisma

Kejti Ford (autor)

Ljubavna pisma
rasprodato

Da li je Lora našla čoveka svog života...? Budući da je knjižara u kojoj radi pred zatvaranjem, Lora Horsli u trenutku nesvojstvene nepromišljenosti pristaje da pomogne u organizaciji književnog festivala koji će se odvijati duboko u srcu engleske unutrašnjosti. Ali njeno prvobitno uzbuđenje ubrzo će se povući pred panikom koja će je uhvatiti kada shvati koliko će naporne i obimne biti njene obaveze. Povrh svega, članovi festivalskog odbora zbog nedužne greške veruju da je Lora lična prijateljica pisca s vrha njihovog spiska želja i da im može obezbediti njegovo gostovanje. Lora jeste krišom o

pčinjena ozloglašenim Dermotom Flinom otkako je učila o njemu na fakultetu, ali putovanje u Irsku da ubedi čuvenog pustinjaka da izađe iz skrovišta nešto je sasvim drugo.

Rešena da prihvati izazov, ona polazi da upozna svog junaka među književnicima. I ponovo je snalazi više teškoća nego što je očekivala – Dermot svakog izluđuje svojim temperamentom, a povrh svega je do guše u opakoj spisateljskoj blokadi. Uz to je iritantno privlačan i, po svemu sudeći, rešen da doda Loru svom spisku osvojenih žena.

„Slatko i veselo štivo – idealno društvo za dugo veče.“
Daily Mail

„Srdačna priča o ženskom prijateljstvu koja pršti od prepoznatljivog humora Fordove.“
Sunday Times

„Nalik na bajku, nežno i duhovito... Srdačno – stvoreno za sunčane dane u parku.“
Cosmopolitan

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 386 str.; 978-86-521-0662-2;