knjizara.com
Lider u teškim vremenima : hrabro i samouvereno prevaziđite najveće izazove

Džon K. Maksvel (autor)

Lider u teškim vremenima : hrabro i samouvereno prevaziđite najveće izazove
1200 din
U korpu

Teška vremena će doći, ali veliki lideri znaju kako da vode svoj tim i postanu još jači. Sada se uz ovaj korisni vodič pripremite za lični i profesionalni uspeh. Sjajni lideri će se suočiti sa izazovima. Tržišta će se urušavati; nastupaće pandemije; ljudi će uvek pronalaziti nove i zanimljive načine da otežaju stvari. Ali lideri moraju da postižu rezultate i grade produktivne timove, čak i kada se suočavaju sa teškim okolnostima.

Najnovija knjiga Džona Maksvela predstavlja najbolji mogući vodič koji će pomoći vašem timu da preživi, čak i napreduje kad se desi nešto neočekivano. Maksvel pomaže vođama da ident

ifikuju glavne izazove tima, da sagledaju svoje obaveze, shvate šta mogu da kontrolišu i koriste izazove kao priliku da ponovo razmisle o načinu na koji rade. On na kraju daje liderima sredstva za razvoj timova u teškim vremenima. Kroz humor, pronicljiv pristup i primere, svetski poznati stručnjak za liderstvo Džon K. Maksvel uverava lidere da i dalje mogu dobro da vode ljude i pomažu im da razviju veštine koje su im potrebne da postanu veliki lideri, čak i u teškim vremenima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Data status; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 119 str.; 978-86-7478-775-5;