knjizara.com
Lažna veza

Kristi Bromberg (autor)

Lažna veza
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

„Pametno napisan, emocionalno napet, čulnošću bogat ljubavni roman.“
– USA Today
Zejn Filips pomislio je da sam devojka koja je došla da mu prošeta psa. Ne znam zašto me čudi što je muškarac sa odelom skupljim od moje kirije, zaključio da treba da mu služim. Dobra strana? Pokazala sam gde mu je mesto. Loša? Zakasnila sam na razgovor za posao zbog toga.
Ubrzo sam otkrila da je Zejn bogati preduzetnik i da želi da se izvini što mi je zbog njega propala šansa da dobijem posao. Da, nemoguće zgodan – ali uz to arogantan, nadmen – dakle... ne, hvala.
Ali nakon bezazlene la

ži koja se otela kontroli, ponuđeno mi je da glumim Zejnovu devojku u promociji njegovog sajta za upoznavanje – a on to ne može da odbije jer bi bio uhvaćen u laži. No, nisam znala da ćemo na promotivnoj turneji živeti zajedno u autobusu naredna dva meseca i da ćemo imati samo jedan krevet.
Putujem Amerikom i delim krevet sa momkom kojeg ne podnosim, a moje izdajničko telo pita se kako bi se osećalo pod tim veličanstveno zgodnim čovekom. Iz kilometra u kilometar raste i naša strast... i ako ne budem pažljiva, moglo bi se desiti da na kraju poverujem da se bajke obistinjuju.

„Dirljiv, uzbudljiv roman o isceljujućoj moći ljubavi.“
– Helena Hanting

„Pun pogodak! Junak je očaravajuće seksi, pulsira od energije. Jedva čekam sledeće avanture!“
– Loren Blejkli

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Erotski , Čiklit , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 295 str.; 978-86-521-4219-4;