knjizara.com
Još od prvog trena

Dž. Kortni Salivan (autor)

Još od prvog trena
rasprodato

Silija, Bri, Sali i Ejpril se sa koferom punim porodičnih i ljubavnih uspomena upuštaju u nova životna iskustva. Silija je doživela ljubavni krah, Bri je našla ljubav koju njena patrijarhalna porodica nikada neće prihvatiti, Sali traži utehu u svom profesoru, a Ejpril shvata da je prvi put u životu pronašla prave prijatelje kojima može da veruje.
Kada se posle četiri godine okupe na Salinom venčanju, shvatiće da se osim čvrste odanosti i privrženosti sve drugo promenilo. Odrasle pod ideologijom feminizma, moraće da otkriju na koji način se on upleo u njihov posao, ljubav i porodicu. Za Siliju, Bri i

Sali to je borba sa devojačkim prezimenom, ljubavnim aferama, noćnim izlascima i roditeljskim prigovaranjem. Nasuprot tome, za crvenokosu Ejpril, kojoj je moderni feminizam postao životni put i opredeljenje, to je nešto daleko opasnije.
Ova duhovita i topla priča o prijateljstvu, prvim ljubavima, vrtoglavim usponima i padovima koji prate odrastanje i donose težinu zrelog doba, dubokom iskrenošću prodire u suštinu onoga sa čime se suočavaju mlade žene današnjice.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 308 str.; 978-86-10-00787-9;