knjizara.com
Java 2, Tom II - Napredne tehnike

Kej S. Horstman, Gari Kornel (autor)

Java 2, Tom II - Napredne tehnike
2152 din
Stara cena: 2266 din
U korpu

Knjiga koja je pred vama predstavlja drugi deo sedmog izdanja knjige Jezgro Jave 2. Prvi deo obuhvata suštinske karakteristike jezika; ovaj deo pokriva napredne karakteristike koje programer treba da zna u profesionalnom razvoju softvera. Stoga, isto kao što je to bio slučaj sa prvim delom i sa prethodnim izdanjima ove knjige, knjiga je namenjena programerima koji žele da koriste Java tehnologiju u svojim realnim projektima. Svi primeri su u potpunosti provereni i realni.
Autori se pozivaju na poglavlja prethodnog dela kada je to prikladno, i nadamo se, naravno, da ste kupili i prvi deo knjige pošto u njoj možete pronaći sav materijal potreban za praćenje drugog dela.

Ciljna grupa
Knjiga je namenjena pre svega iskusnim programerima koji žele da unaprede svoja znanja i nauče nešto novo. Svi programi su ažurirani za J2SE i predstavljaju dobra polazne tačke za izradu sopstvenog koda. Odlična knjiga namenjena programerima koji hoće da pišu pravi kod za rešavanje realnih problema.

Opis knjige
Knjiga Java 2, Tom II sadrži nove odeljke o beleškama i drugim unapređenjima iz J2SE 5.0, uključujući potpuno pokrivanje sledećih tema: – višenitnost, – distribuirani objekti, – baze podataka, – JNDI i LDAP, – napredne GUI komponente, – nativni metodi, – XML obrada, – programiranje mreža, – klase kolekcija, – napredna grafika, – internacionalizacija, – JavaBeans, – beleške

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarski programski jezici , Java
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: CET; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 1002 str.; 978-86-7991-302-9;