knjizara.com
Ja sam skroz okej! Pomagajte!

Emili Makmikan, Anabel Rivkin (autor)

Ja sam skroz okej! Pomagajte!
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Priručnik za nesavršene žene
„Čitajući knjigu zaprepastila sam se rasponom tema kojima se autorke bave. Od karijere do majčinstva, od svih sećanja i iskustava koje si sakupila do grešaka koje si pravila, onih zbog kojih žališ i onih na kojima si zahvalna, od držanja dijeta i diktata kako treba da izgledaš do konačnog oslobađanja.“ (Marša)
„Ovo nije priručnik za to kako da živiš i šta da radiš, glavna poruka je: nismo savršene, ali to je OK. Izuzetno sam uživala u ovoj knjizi napisanoj u bezbrižnom i veselom tonu. Život i nije tako loš kad znaš da su i drugi u istom sosu!“ (Linda)

„Celog života čekam ovu knjigu. Sjajna je.“ (Klodija)

„Nema ničeg u život

u jedne žene što Anabel i Emili nisu dotakle. Kako je ova knjiga puna razumljivih ideja, duhovitih zgoda i podsticajnih ohrabrenja za vođenje ’nesavršenog života’, s njom svaka žena na svoj način može da se poveže.“ (Emili)

„Genijalna knjiga. Tako duhovita, mudra, super, i povrh svega, KORISNA. Prosto je obožavam. Kupujem je svim prijateljicama redom.“ (Indija)

„Želele smo svež pogled na moć i potencijal žena poput nas: duhovitih, digitalno pismenih i izuzetno nespokojnih.“ (Autorke)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 288 str.; 978-86-521-3538-7;