Irena Jovanović

Irena Jovanović je novinar i televizijski autor na beogradskom Studiju B. U gradsku televiziju došla je za vreme bombardovanja Srbije, 1999. godine. Potreba da se faktografski i lično beleži svakodnevica nije joj strana još od gimnazijskih dana, ali su brzina života, zahtevan posao i briga o porodici učinili da postane filter za emocije i vrednosti koje prepoznaje i čuva, braneći tako ideju o životu koji vredi, koji razumemo i u koji verujemo. Svakodnevni rad u redakciji informativnog programa, često je brutalno suočavao sa teškim događajima, koji menjaju ljudski život stavljajući ga, iznenada, u zadate okolnosti.
Kada 2010. godine preuzima novu odgovornost i započinje rad u popodnevnom programu iz kulture, uživo, svakog dana u trajanju od dva sata, njen osećaj za prolaznost i površnost uključuje alarm upozorenja, zbog čega Irena počinje da ostavlja pisane tragove i beleži stvarnost.
Irena se novinarstvom bavi 14 godina, a 2012. godine postala je jedan od najmlađih dobitnika godišnje nagrade Grada Beograda za novinarstvo, za koncept emisije „Beograde, dobar dan“ koju uređuje i vodi sa Jugoslavom Pantelićem.

autor Irena Jovanović

1 naslova [prikazano 1-1]

Prestupnica

Irena Jovanović

Broširani povez, Admiral Books, 2013, ISBN: 978-86-88617-37-6, latinica
Prestupnica je knjiga – Dnevnik godine koju su nam ukrali još pre nego što je počela. To je zbirka događaja i doživljaja koji su Irenu presretali ...

U korpu

651 din

Stara cena:814 din

Ušteda:163 din (20%)