Gube samo oni koji ne igraju

D. R. Gilbert (autor)

Gube samo oni koji ne igraju

499 din

U korpu

Cilj ove knjige nije da kritikuje već da pobuđuje u vama vaše najplemenitije i najbolje osobine. Ako ste zastali na svom putu, ako ste doživeli veliki poraz, ako se nedovoljno brzo krećete ka cilju, ova knjiga će pokušati da vam pomogne da nađete pravi način za ostvarenje cilja.
Možda neki od vas još nisu definisali svoje životne ciljeve; u tom slučaju ova knjiga će pokušati da vas usmeri ka buđenju i definisanju istih.

Ovaj zapis se može koristiti i kao priručnik, odnosno pomagalo za motivaciju i napredovanje zaposlenih u preduzećima koja su svesna da njihov kvalitet ne čine materijalna sredstva koja poseduju, već ljudi koji u okviru njih deluju i čine ta preduzeća.
Knjiga je namenjena svima, bez obzira na kojoj se životnoj poziciji sada nalaze. Ona pronalazi, inspiriše, budi i rađa pobednike. Ako ste vi jedan od njih ili ako želite da to budete, onda će vam na vašem putu ka uspehu biti dobar saveznik.
Igra predstavlja metaforu za naš život kroz koji plovimo a mi smo igra?i koji povla?e pravilne ili pogrešne poteze i shodno tome snose posledice tih svojih odluka. Što bolje poznajemo pravila igre, bolje egzistiramo u igri – životu.
Život je igra – odigraj je!

Nije mi namera da ponudim gotova rešenja i da vam kažem da je mnogo lakše uspeti nego propasti, ne želim biti preterani optimista; jednostavno želim da vas nateram da igrate ako to već ne činite, ili da ponovo zaigrate ako ste to prestali da radite.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Okean; 2006; Broširani povez; latinica; 20.5x13.5 cm; 107 str.; 86-7752-030-9;