knjizara.com
21 zašto i samo jedno kako

D. R. Gilbert (autor)

21 zašto i samo jedno kako
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Zašto smo nestrpljivi, zabrinuti, depresivni, zašto stres dominira našim životima, zašto smo sve asocijalniji i agresivniji, zašto nas muče strah, pohlepa i sujeta, zašto smo prestali da verujemo... i kako da pri svemu tome uskladimo svoju prirodu i potrebe sa zahtevima života i istovremeno budemo plemeniti i sačuvamo integritet?

D. R. Gilbert,

jedan od naših najuticajnijih trenera poslovnih veština, specijalizovan za pitanja direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i liderstva, posle dvadeset godina poslovnog i predavačkog iskustva i deset uspešnih knjiga, predstaviće čitaocima svih profila svoja inspirativna razmišljanja o najznačajnijim pitanjima koja okupiraju savremenog čoveka.

Polazeći od činjenice da su životna zašto bezbrojna, kao i da su nastojanja da se dosegnu „odgovori koji rešavaju sve“ uzaludna, autor ove motivacione knjige otkriva drevne i zaboravljene puteve ka odgovorima na ključna životna pitanja. Uz reprezentativne primere iz svakodnevice i literature, uvek nalazeći uporište u tradicionalnim vrednostima poštenja, dobrote i plemenitosti, pokazaće nam kako je izlazak na pravi put težak, ali i mnogo jednostavniji nego što se to na prvi pogled čini.

Nastala iz autorovog iskustva zasnovanog na komunikaciji sa hiljadama učesnika kurseva i predavanja, obogaćena primerima iz života i nadgrađena ilustrativnim i produhovljenim sentencama, ova knjiga će biti dragocen saveznik svakom čitaocu na putu kroz iskušenja savremenog života.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 169 str.; 978-86-521-2183-0;