knjizara.com
Energija života

George Špirić Fraxon (autor)

Energija života
rasprodato

Kapitalna knjiga jednog od najpoznatijih i najuspješnijih hipnotizera i istraživača paranormalnih pojava sa prostora nekadašnje Jugoslavije Đorđa Špirića Fraxona. Riječ je o knjizi koja je ishodište dugogodišnjeg istraživanja ovog autora, a koja se sada pred čitaocima pojavljuje kao niz odgovora na pitanja naučnog tima koji je vodio razgovor sa Fraxonom. Knjiga, kako

kažu iz izdavačke kuće "Pešić i sinovi", donosi niz fascininantnih podataka o otkriću energije života, koji su posljedica traganja za odgovorima na brojna pitanja koja su stara koliko i čovječanstvo, a kojim je protkano biće svakog čovjeka spremnog na putovanje ka suštinskim istinama našeg postojanja.
"Knjiga "Energija života" jedinstvena je po svom neprikosnovenom poštovanju istine i hrabrosti autora Đorđa Špirića Feaxona da tu istinu saopšti. Kroz razgovor sa Istraživačkim timom naučnika , koji je vođen u više navrata tokom nepune dve godine, Fraxon u ovoj knjizi iznosi činjenice iz svoje bogate radne, životne i istraživačke prakse. Ne izbjegavajući direktan odgovor na vrlo provokativna pitanja, autor otvara novo poglavlje nauke i spoznaje o životu. Utemeljenom kritikom, veoma direktno, iznosi istinu o "tajnim znanjima", viševijekovnim "tabu temama" i demaskira lažne korifeje istinskog znanja i one koji su koristeći manipulativne tehnike dovodili milione ljudi u zabludu, nerijetko im nekažnjeno dovodeći zdravlje i egzistenciju u opasnost. Veoma svjestan svoje uloge i položaja, Fraxon poručuje da je jedino Tvorcu svojstveno da ima svo znanje ovog svijeta, tj. da posjeduje sve informacije o postanju i životu, a da smo svi mi samo puki tragaoci za djelićima tog ogromnog korpusa informacija kojim želimo da bliže objasnimo sebe i svoju ulogu u ovom svijetu", saopšteno je povodom ove knjige.

Pogled na svijet Đorđa Špirića Fraxona iznikao je na višedecenijskom proučavanju čovjeka, prirode i zakonitosti koje se ispoljavaju, a za koje zvanična nauka nije dala objašnjenje. Prema riječima Vesne Pešić iz izdavačke kuće “Pešić i sinovi” Fraxon posebnu inspiraciju za istraživanje, usavršavanje i rad nalazi u radu i životu Nikole Tesle. „Istraživao je njegov psihološki profil, mentalni sklop i sistem vizija, koje je imao i postupke kojima je dolazio do otkrića. Otkrio kako je to funkcionisalo kod Tesle, što će upravo u ovoj knjizi biti objašnjeno. Publicisti Fraksona opisuju kao "samostalnog istraživača paranormalnih pojava", što je tačno, ali nepotpuno i pokazuje samo jedan i to ne najznačajniji deo njegovog delovanja. Između ostalog, otkrio je i "X Tačke" kosmičkog zračenja, ili portala, o čemu su pisale brojne novine u čitavom svetu, a što je podstaklo NASU da vrši istraživanja na jednoj lokaciji na teritoriji grada Niša“, kazala je povodom knjige „Energija života“ Pešić.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Hipnoza
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Pešić i sinovi; 2018; Broširani povez; latinica; 25 cm; 301 str.; 978-86-7540-298-5;