knjizara.com
Emocionalni razvoj

Jovan Mirić (autor)

Emocionalni razvoj
rasprodato

Ovaj rukopis na najbolji način obogaćuje literaturu o psihologiji emocija i razvoju emocionalnog života koja stoji na raspolaganju srpskom čitaocu. U njemu će čitalac naći mnoštvo originalno obrađenih tema koje ne postoje ili ne postoje u dovoljnoj meri u postojećoj psihološkoj literaturi.
< Zahvaljujući posebnoj brizi da se predoče osnovni pojmovno-metodološki problemi sa kojima se suočavaju istraživači emocionalnog razvoja, ovo najnovije delo Jovana Mirića, van svake sumnje, osposobljava čitaoce, a to su prvom redu studenti psihologije, da na kritički način čitaju literaturu iz ove oblasti.
< Čitanje ovog ruk

opisa ne zahteva neka posebna predznanja, pa lako može naći čitaoce i izvan publike kojoj je prvenstveno namenjen. U knjizi se nalaze i podaci istraživanja (o razumevanju mešanih emocija, recimo) koja su itekako relevantna i za naučnike i praktičare u oblasti kliničke psihologije, razvojne psihopatologije i srodnih disciplina, pa se knjiga i time preporučuje širem krugu čitaoca.
< Moram istaći da i ovo delo Jovana Mirića, kao i njegove prethodne radove, odlikuje lep stil pisanja, što je retkost u domaćoj psihološkoj literaturi.
Prof. dr Ljubomir Žiropađa

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Razvojna psihologija , Emocije
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Algoritam; 2019; Broširani povez; ćirilica; 25 cm; 127 str.; 978-86-7662-179-8;