knjizara.com
Emocionalna prva pomoć
praktične strategije za lečenje od neuspeha, odbacivanja, krivice i drugih svakodnevnih psiholoških povreda

Gaj Vinč (autor)

Emocionalna prva pomoć
899 din
U korpu

Emocionalna prva pomoć je priručnik praktičnih strategija za lečenje neuspeha, odbacivanja, krivice i drugih svakodnevnih psiholoških povreda.

Svi znamo kako da se pobrinemo za svakodnevne fizičke povrede: kada se prehladimo, mirujemo i pijemo tople napitke, na posekotinu stavljamo hanzaplast, a slomljenu nogu u gips. Ali imamo li ikakvu predstavu kako da se pobrinemo za svoje svakodnevne emocionalne povrede?

Kombinujući rezultate najnovijih naučnih istraživanja i brojne ilustrativne primere iz svoje bogate dugogodišnje terapeutske prakse, dr Gaj Vinč nam ovom knjigom pruža preko potreban paket psihološke prve pomoći. Ovaj revoluci

onarni priručnik izuzetno praktičnih i razumljivih strategija osposobljava nas da se samostalno lečimo od emocionalnih boljki s kojima se svi mi gotovo svakodnevno suočavamo u životu – manjka samopoštovanja, odbacivanja, usamljenosti, neuspeha, osećaja krivice, poriva za ruminacijom, pretrpljenih gubitaka i trauma. Emocionalna prva pomoć, dragocena psihološka „kućna apoteka” koju svaki dom treba da ima, pomoći će nam da budemo uspešniji, produktivniji i emocionalno otporniji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Blum izdavaštvo; 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 314 str.; 978-86-6070-012-6;