knjizara.com
Gaj Vinč
Gaj Vinč

Dr Gaj Vinč je psihoterapeut sa višedecenijskim iskustvom, govornik i pisac, čije su knjige dosad prevedene na 27 svetskih jezika. Doktorirao je kliničku psihologiju na Univerzitetu u Njujorku, a postdoktorsku specijalizaciju iz oblasti porodične terapije i terapije za parove završio je u njujorškom Medicinskom centru. Od 1992. vodi privatnu ordinaciju na Menhetnu.

Pored Emocionalne prve pomoći, autor je još dva bestselera, How to Fix a Broken Heart (2018) i The Squeaky Wheel: Complaining the Right Way to Get Results, Improve Your Relationships and Enhance Self-Esteem (2011). Govori koje je održao za TED talk dosad imaju preko 26.000.000 pregleda, a njegov govor o značaju emocionalne prve pomoći rangiran je kao peti najinspirativniji govor u istoriji održavanja te konferencije. Autor je prve TED-ove naučne savetodavne kolumne Dear Guy, koautor potkasta Dear Therapists sa Lori Gotlib i član Američke asocijacije psihologa.

autor Gaj Vinč

1 naslova [prikazano 1-1]

Gaj Vinč

Broširani povez, Blum izdavaštvo, 2020, ISBN: 978-86-6070-012-6, latinica
Emocionalna prva pomoć je priručnik praktičnih strategija za lečenje neuspeha, odbacivanja, krivice i drugih svakodnevnih psiholoških ...
U korpu 899 din