knjizara.com
Džeronimo Stilton. Šerlokove avanture. Mačji potpis

Elizabeta Dami (autor)

Džeronimo Stilton. Šerlokove avanture. Mačji potpis
899 din
U korpu

Slučajevi koje je nemoguće rešiti? Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik… odnosno ja! Pridružite nam se dok pratimo trag po trag i istražujemo dokaze, sve dok ne rešimo slučaj. Biće to jedna šerlokastična avantura, časnu reč vam daje Stilton, Džeronimo Stilton!
U misterioznom gradu Mišingtonu, u kojem lije kiša bez prestanka, nalazi se jedna neobična detektivska agencija u Ulici spletki broj 13! Tu čuveni, ekscentrični Šerlok bira najzanimljivije slučajeve za istragu, zajedno sa svojim vernim pomoćnikom Džeronimom Stiltonom.
U Ulici spletki broj 13

sve odiše misterijom: dugački hodnici, škripa stepenica, mračna radna soba obasjana samo treperavom svetlošću sveće. Upravo tu, u svom foteloku čuveni detektiv povremeno se počasti partijom šaha! Ako igra protiv svog pomoćnika Džeronima Stiltona, partija je već unapred dobijena… jer niko nije genijalniji od Šerloka!
Sumnja se da se mačkodlak smuca po Mišingtonu i krade vredna umetnička dela. Ipak, čuveni Šerlok ne veruje u legende, pa se sa svojim pomoćnikom baca na potragu za lopovom i spas avanje mišingtonske umetnosti – ovo je slučaj koji će vas zagolicati, a rešenje… ogrebati!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; ćirilica; 21 cm; 123 str.; 978-86-10-04665-6;