Džepni mentor - Oblikujte svoju karijeru

ekspertska rešenja za svakodnevne izazove

Džejms Valdrup (autor)

Džepni mentor - Oblikujte svoju karijeru

549 din

U korpu

Vaša karijera se ne svodi samo na odluku koju ste doneli jednom u mladosti. Naprotiv, vi je poboljšavate i oblikujete dok god se profesionalno razvijate. Ovaj vodič će vam pomoći da:
prepoznate kada i zašto je vreme za promenu,
nadogradite svoje veštine da biste ostali konkurentni,
uočite prilike za razvoj karijere.

Upoznajte svog mentora
James Waldroop i Timothy Butler su psiholozi specijalizovani za razvoj karijere koji su preko dvadeset godina radili zajedno u Harvard Business School, gde je dr Butler sada viši saradnik i direktor odeljenja za razvoj karijere. Dugo godina su pomagali poslovnim ljudima da upravljaju procesom planiranja i razvoja karijere.O „Džepnom mentoru”
Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno susreću na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovni uspeh , Stres
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Data status; 2009; Broširani povez; latinica; 18 cm; 88 str.; 978-86-7478-093-0;