knjizara.com
Bolnica doktora Čudaka

Selin Frapua (autor)

Bolnica doktora Čudaka
968 din
U korpu

Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste. Priča o hrabrosti koja se na maštovit i komičan način bavi temom prehlade i virusa.

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom životnom putu.

Šta se dešava sa Čupavkom u ovoj priči?

Naš razdragani junak ima kijavicu. Tokom šetnje, sasvim sluča

jno nailazi na čudan lift, koji ga je brzinom rakete odveo na još čudnije mesto: dospeo je u šašavu bolnicu gde ga je pregledalo još šašavije dvoglavo stvorenje – to su doktori Čudaci! Pošto su ustanovili prisustvo virusa Zloćka u njegovom telu, Čupavko je nerado ostao na lečenju. Ali bolnica ne mora da bude nužno neprijatno iskustvo. Šta ako tamo steknete novog drugara ili upoznate medicinske sestre koje se trude da nasmeju i razonode svoje male pacijente? Čupavkova hrabrost i poverenje u doktore i sestre oterala je Zloćka.

Odlazak kod doktora jedan je od najstresnijih događaja za svako dete. Kako mu pomoći da prevaziđe strah ili da ga bar malo ublaži? Fenomenalne ilustracije vode kroz priču koja se na duhovit način bavi ovom temom. Vaše dete će na zanimljiv način shvatiti da odlazak kod doktora ne mora da bude bauk – potrebno je samo malo hrabrosti.


Ostali naslovi iz oblasti: Slikovnice

Izdavač: JRJ; 2020; Tvrd povez; ćirilica; 27 cm; 32 str.; 978-86-7609-913-9;