knjizara.com
Nevaljali Kramik

Selin Frapua (autor)

Nevaljali Kramik
968 din
U korpu

Priča o praćenju sopstvene intuicije i prevazilaženju manipulacija u drugarstvu. Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste.

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom putu.

Nova avantura Malenog Čupavka počinje jednog kišnog jutra, kada se ovaj razdragani mališa nesvakidašnjim spletom okolonosti nađe na nepoznatoj farmi gde upoznaje nevaljalog mačora Kramika i izgubljeno pile Pupu. Maleni Čupavko odlučuje da

pomogne Pupuu da pronađe svoje roditelje, međutim, predlog prepredenog Kramika da prave nestašluke na farmi učinio mu se privlačnim. Čupavko će biti žrtva svoje pogrešne odluke, pa će na teži način naučiti da je jedini pravi put verovati sebi, a ne drugima.

Važna pouka koju je Čupavko izvukao iz svog iskustva dragocena je za sve čitaoce. Čak su i odrasli ponekad žrtve manipulacije i svoje loše procene, zar ne? Naučite svoje dete jednoj od najvažnijih životnih lekcija: da veruje sebi, da ne podleže pod uticaj drugih i da donosi prave odluke. U tome će mu itekako pomoći knjiga o Malenom Čupavku, koja interesantnim i duhovitim ilustracijama bez teksta podstiče dete da samostalno izvodi zaključke. Idealna je za razvoj govora kod dece, razvijanje mašte i kritičkog razmišljanja. Pustite dete da vam ispriča svoju priču!


Ostali naslovi iz oblasti: Slikovnice

Izdavač: JRJ; 2020; Tvrd povez; ćirilica; 27 cm; 32 str.; 978-86-7609-914-6;