Belgrejvija

Džulijan Felouz (autor)

Belgrejvija

693 din

Stara cena: 913 din

U korpu

Prošlost je, kao što smo mnogo puta čuli, strana zemlja u kojoj se sve radi drugačije. Možda je uistinu tako, ali činjenica je da postoje i sličnosti između prošlosti i sadašnjosti. Ambicije, zavist, gnev, saosećajnost i, iznad svega, ljubav, oduvek su snažan pokretač.

Ovo je priča o ljudima koji su živeli pre dva stoleća, no ipak, mnoge njihove čežnje, nezadovoljstva i uzavrele strasti liče na drame koje se odvijaju u našem životu, u naše doba...Belasisove, staru aristokratsku porodicu iz prelepe palate na londonskom Trgu Belgrejv i Trenčardove, novopečene bogataše s manje otmenog Itonskog trga, koji su imovinu stekli baveći se trgovinom, dele čitavi svetovi. Jedan davni događaj, mladalačka nesmotrenost, povezaće ih, nimalo srećno, u raskošnom zapletu u kojem ćete naći sve one uzbudljive detalje koje očekujete od jednog viktorijanskog romana: tajnovite gospodare, nepouzdanu poslugu, izgubljena dokumenta, kobne kockarske dugove i davno izgubljene naslednike.

„Čitanje Belgrejvije je kao poseta savremenoj verziji viktorijanske kuće — svaka ukrasna štukatura do savršenstva je izvedena, ali to je viktorijanska kuća iz XXI veka – s vodovodom i vaj-fajem.” Njujork tajms

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 396 str.; 978-86-505-2755-9;