knjizara.com
AutoCAD 2004 3D Modeliranje
vizuelni pristup

Alan J. Kalameja, John H. Wilson (autor)

AutoCAD 2004 3D Modeliranje
rasprodato

Ova knjiga se može pohvaliti da sadrži instrukcije koje se odnose na više od 70 komandi AutoCAD-a koje se koriste u 3D prostoru i za 3D modeliranje. Instrukcije su koncizne i lake za praćenje, tako da mogu da pomognu korisnicima da obavljaju većinu svojih svakodnevnih aktivnosti, koje se odnose na rad sa AutoCAD-om i 3D prostorom. Na kraju većine poglavlja postoje vežbe, koje možete samostalno raditi, a koje pokazuju kako da napravite različite žičane, površinske i solid modele u 3D prostoru. CD-ROM koji dobijate uz knjigu i na kome se nalaze datoteke sa 3D modelima omogućava Vam da veoma jednostavno počnete sa radom.
Knjiga sa

drži najsavremenija uputstva i iz nje možete da naučite da koristite mogućnosti koje AutoCAD 2004 ima za rad u 3D prostoru.

Karakteristike:

Ilustracije i primeri pomažu da se razumeju koncepti koji se u AutoCAD-u 2004 koriste za 3D modeliranje. Primena koncepata je objašnjena kroz niz vežbi koje postoje u knjizi i na CD-ROM-u. Unos komandi je bogato ilustrovan, uključujući i padajuće menije i palete, tako da je navigacija veoma jednostavna.
Objašnjenja komandi sadrže i primere onoga što treba uneti na komandnoj liniji, u okviru za dijalog, a tu je i opis sistemskih promenljivih koje se odnose na te komande. Za svaku temu postoje test pitanja, tako da čitalac može da proveri svoje znanje. Onlajn Companion sadrži informacije o arhivama, vežbama, FAQ (pitanja koja se najčešće postavljaju), a tu su i različiti testovi, studenstki softver, kao i "komanda meseca".

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika
Ostali naslovi iz oblasti: CAD, CAM

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2004; latinica; 24 cm; 654 str.; 86-7310-314-2;