knjizara.com
Astrologija za dušu

Džen Spiler (autor)

Astrologija za dušu
rasprodato

„Astrologija za dušu“, autorke Džen Spiler, verodostojno daje smernice u kom pravcu treba da osvestimo prednosti sopstvene ličnosti, a na koji način da prevazidjemo i transformišemo nedostatke i mehanizme po kojima se nesvesno ponašamo, a koji nas udaljavaju od onog što želimo i možemo da postignemo.
Knjiga na afirmativan način pomaže da se duhovno i kao ličnost razvijamo u pozitivnom pravcu, kako bi postigliuspeh, razvili samopouzdanjei uravnoteženost ličnosti i ostvarili radost i sreću u svakodnevnom životu.
Na osnovu dvades

etogodišnjeg iskustva sa pacijentima i praktičnog rada sa njihovim natalnim kartama, autor se bavi sledećim nivoom razvoja, koji predstvlja osvešćivanje sopstvenih potencijala i nedostataka i svesno korišćenje i prevazilaženje istih, i na taj način povećanje sopstvene svesti. Svrha ove knjige jeste da nam pokaže kako da stvari uradimo na nov način i da eksperimentišemo sa sopstvenim potencijalima na najdelotvorniji način. Knjiga se bavi položajem severnog čvora kod dvanaest tipova ličnosti i svako od nas može prepoznati i iskoristiti ono što je najbolje u nama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Okultizam , Astrologija , Reinkarnacija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Hema-Kheya-Neye; 2. izdanje, 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 646 str.; 978-86-84347-56-7;