knjizara.com
Ana Kadabra - Čudovišna avantura

Pedro Manjas, David Sijera Liston (autor)

Ana Kadabra - Čudovišna avantura
699 din
U korpu

Da li su veštice u ovoj priči… dobre?
Vrućina je stigla u Munvil, pa Ana i ostali planiraju da odu do jezera da se osveže. Ali, nažalost, to mesto je postalo prava deponija! Sada su tu limenke, plastične kese, čudovište s pipcima… Čudovište?! Klub punog meseca će morati da ga se reši! Ili bi ipak trebalo da ga spasu?
Kada se Ana preseli u Munvil, njen život se prilično menja. Nije ni slutila da je ona pravi razlog selidbe (iako to ni njeni roditelji ne znaju), jer ju je njen slatki ljubimac odabrao da bude deo kluba veštica. Učlanivši se u Klub punog meseca, ona postaje Ana Kadabra, veštica sa magijom duge! Pre podne je sasvim o

bična devojčica, koja idu u sasvim običnu školu u Munvilu. Međutim, posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak njene, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme… ali i da se uvali u još veće. Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Da li će se naposletku Munvil pokazati kao sasvim solidno mesto za novi život Anine porodice?Saznajte na stranicama ove čarobne knjige! Uz živopisne ilustracije Davida Sijere Listona, roman Pedra Manjasa će vas nasmejati i očarati, a jedinstvena junakinja Ana Kadabra osvojiće srca svih malih ljubitelja magije!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2024; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 127 str.; 978-86-10-05002-8;