knjizara.com
Adobe Photoshop CS3 - učionica u knjizi
zvanični udžbenik za obuku koji su napisali eksperti firme Adobe Systems

Adobe Photoshop CS3 - učionica u knjizi
rasprodato

U ovom izdanju knjige objašnjene su brojne nove funkcije programa Adobe Photoshop CS3 kao što su, na primer, Smart Filteri, koji omogućavaju uređivanje efekata filtera u bilo kom trenutku, zatim funkcija Zoomify, koja služi za zumiranje i kretanje kroz slike visoke rezolucije, ili funkcija Align Content, pomoću koje možete da poravnate nekoliko sličnih slojeva u samo jednom koraku. Prolazeći kroz lekcije upoznaćete se i sa novom alatkom Quick Selection, koja omogućava da se neke komplikovane selekcije izvrše samo jednim pritiskom na taster miša. Osim toga, v

idećete kako izgleda novi interfejs familije proizvoda Creative Suite 3 i na koji način su unapređeni format Camera Raw, filter Vanishing Point i pretraživač Adobe Bridge.

Ključne karakteristike za prodaju
U 14 lekcija naučićete sve: od komponovanja slika u umetničke montaže, do obrade digitalnih fotografija iz aparata i pravljenja animacija za veb. Svođenjem sadržaja prethodnih izdanja došlo se do dinamičnog praktičnog kursa u kome ćete kroz sažete, zanimljive i sveobuhvatne vežbe savladati osnove Photoshopa i naučiti da koristite brojne nove mogućnosti verzije CS3. Osim toga, dodati su i neki zabavni elementi. Na primer, zvanični profesor Photoshopa Russel Brown kroz QuickTime film u kome će iscrtati sopstvenog klona, demonstrira novu funkciju Clone Source. (Obavezno pregledajte njegove QuickTime filmove koji se nalaze na pratećem CD-u koji se dobija uz ovu knjigu.)

Ciljna grupa
Ovo je prava knjiga za vas, bilo da ste upravo kupili svoj prvi digitalni fotoaparat i želite da savladate osnove vodeće svetske aplikacije za uređivanje slika, bilo da ste grafički dizajner koji šest sati dnevno provodi radeći u Photoshopu i nastoji da maksimalno poveća svoju produktivnost.

Zašto se izdaje knjiga?
Program Adobe Photoshop CS3, koji predstavlja merilo savršenstva u uređivanju digitalnih fotografija, pruža viši nivo mogućnosti, preciznosti i kontrole , kao i uzbudljive nove funkcije i unapređenja sledeće generacije. Kao što ćete videti, Photoshop CS3 pomera granice uređivanja digitalnih slika i pomaže vam da, lakše nego ikada, svoje snove pretočite u dizajn. Knjiga je tu da biste savladali nove tehnoke i usavršili ono što već znate.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Photoshop
Ostali naslovi iz oblasti: DTP

Izdavač: CET; 2007; Broširani povez; latinica; 24 cm; 478 str.; 978-86-7991-318-0;