knjizara.com
59 sekundi
razmislite malo, promenite mnogo

Ričard Vajzman (autor)

59 sekundi
693 din
U korpu

I javnost, a i poslovni svet, već godinama veruju u savremene mitove o moći uma, motivaciji i ostalim dugoročnim "tehnikama" samopomoći, pri čemu njihovom primenom samo umanjuju šanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Još gore, neuspesi koji iz toga mogu da uslede, ljudima daju povoda da veruju kako ne mogu da upravljaju svojim životom.

r>Ričard Vajzman, vodeći "razbijač mitova" u oblasti primenjene psihologije, jedan od najčešće citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Čudnologija, ovom knjigom želi prvo da ukaže na probleme savremene industrije samopomoći, a onda, bazirajući se čvrsto na najnovijim naučnim dostignućima nudi jasna, efikasna i primenljiva rešenja koja će vam zaista pomoći da budete uspešniji, zadovoljniji i srećniji.

Njegovi saveti se brzo i lako primenjuju, uvek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predočena i ozbiljna naučna istraživanja, koja su pomno proverena. Originalan, i pre svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamično, životno štivo u kojem će svako pronaći korisnu informaciju, savet ili uputstvo za sebe.

Fenomenalno! Trijumf nauke nad mitologijom samopomoći
The Wall Street Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Stylos art; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 313 str.; 978-86-7473-527-5;